Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor Studio Moos, gevestigd te Oude Liersebaan 85, 2570 Duffel.

Contactinformatie
Oude Liersebaan 85, 2570 Duffel – Tel. +32(0) 475/87 03 33 – katrien@devlindervloer.be
Door je in te schrijven geef je aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en evenementen. 

Inschrijving workshop
Inschrijven verloopt via e-mail naar katrien@devlindervloer.be. U ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail na het inschrijven. Door in te schrijven verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betaling
De deelnemer dient het gehele bedrag te voldoen tenzij uitdrukkelijk anders en schriftelijk overeengekomen. Bij inschrijving vanaf 4 dagen t/m 1 dag voor aanvang van een workshop dient het inschrijvingsgeld onmiddellijk betaald te worden. Hetzij contant hetzij met een overschrijving waarvan het bewijs van betaling nog dezelfde dag per mail naar katrien@devlindervloer.be wordt verstuurd. Na ontvangst van het inschrijvingsgeld ontvangt u een bevestigingsmail.

Annulering workshop
Bij annulering van een workshop tot 14 dagen vóór aanvang van een workshop krijgt u het volledige bedrag terug. Bij annulering vanaf 7 dagen vóór aanvang van een workshop wordt €50% van het inschrijvingsgeld in rekening gebracht.

Bij het niet verschijnen tijdens een workshop wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Een gemiste les van een workshop, indien de workshop uit meerde lessen bestaat, kan niet ingehaald worden.

Annulering of verplaatsing van een workshop door Atelier Moos
De workshops vinden alleen plaats mits er minimaal 6 deelnemers zijn. De workshop kan geannuleerd worden bij onvoldoende inschrijvingen. Als een workshop niet doorgaat of verplaatst wordt dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht. Je hebbt de mogelijkheid de workshop kosteloos te verplaatsen of te annuleren.

Klachten
Heb je een klacht over een workshop? Neem dan contact op! Het indienen van een klacht ontslaat de deelnemer niet van de betalingsverplichting.

Aansprakelijkheid
Studio Moos is niet verantwoordelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden.  Opnames van een workshop zijn enkel voor eigen gebruik. 

Overige
Studio Moos behoudt zich altijd het recht om de cursussen en workshops inhoudelijk te veranderen en/of prijzen aan te passen.

Als een deelnemer hinder veroorzaakt voor of tijdens een workshop heeft Studio Moos het recht om deze persoon te weigeren of te verwijderen uit de workshop, en te weigeren voor volgende workshops. De deelnemer krijgt hierbij het betaalde inschrijvingsgeld niet terug.
Op al onze workshops zijn onze Studio Moos algemene voorwaarden van toepassing. Door je in te schrijven ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.